Accessibility icon

Online radionica „Perspektive za međuregionalnu suradnju na području inovacija i mogućnosti koje pruža Instrument za ulaganja u međuregionalne inovacije (I3)“

15. studenoga 2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Europskom komisijom organizira online radionicu na temu „Perspektive za međuregionalnu suradnju na području inovacija i mogućnosti koje pruža Instrument za ulaganja u međuregionalne inovacije (I3)“.
Radionica će se održati putem Microsoft Teams platforme 21. studenog 2022. godine u 11.00 sati (program radionice pogledajte ovdje). Na radionici će se predstaviti ključne novine u upravljanju konceptom pametne specijalizacije na razini zemalja članica Europske unije te dati uvid u mogućnosti koje pruža Instrument za ulaganja u međuregionalne inovacije (I3 Instrument) za snažniju međuregionalnu suradnju za inovativniju, konkurentniju i kohezivniju Europsku Uniju.

Radionica će dati uvid u mogućnosti uključivanja u rad platformi i partnerstva za pametnu specijalizaciju u okviru „S3 Community of practice“. Najavit će se i aktivnosti koje se otvaraju u okviru ove zajednice, namijenjene predstavnicima poslovnog sektora, znanstveno-istraživačke zajednice i tijelima javne vlasti koji rade na poticanju inovativnog potencijala.

Na radionici će se predstaviti i rezultati dosada provedenih poziva u okviru I3 Instrumenta, te mogućnosti koje prijava na I3 Pozive donosi za jačanje kapaciteta konzorcija, za međuregionalna ulaganja u inovacije.

Radionici se na dan održavanja možete priključiti putem sljedeće poveznice:

POVEZNICA na Online radionicuPerspektive za međuregionalnu suradnju na području inovacija i mogućnosti koje pruža Instrument za ulaganja u međuregionalne inovacije (I3)

Najnovije