Accessibility icon

Održana edukativna radionica „Provedba Ugovora o bespovratnim sredstvima te nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“

14. srpnja 2023.

Dana 12. i 13. srpnja 2023. godine u organizaciji Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove održana je edukativna radionica „Provedba Ugovora o bespovratnim sredstvima te nepravilnosti i najčešći problemi u provedbi projekta“.

Kroz dva dana obrađene su teme vezane za sam Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, provedbu projekta u kontekstu UDBS-a, izmjenama UDBS-a, javnoj nabavi u okviru EU projekata, nepravilnostima i financijskim korekcijama, najčešćim pogreškama u provedbi projekata i raskidu ugovora te o plaćanju u projektima, a sve popraćeno s primjerima iz prakse.

Cilj edukacije bio je ojačati kapacitete javnopravnih tijela Istarske županije u provedbi projekata kako bi se izbjegle pogreške i financijske korekcije u provedbi projekata ili iste svele na minimum te upoznavanje s mogućnostima ukoliko do njih ipak dođe.

Edukativna radionica bila je namijenjena sudionicima koji dolaze iz javnopravnog sektora.

Edukacije su organizirane u sklopu projekta Suradnjom i znanjem do snažne EU regije kojeg provodi Regionalni koordinator.

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije