Accessibility icon

Interreg Europe 2021.-2027. – najava 2. poziva na dostavu projektnih prijedloga 

14. veljače 2023.

Program Interreg Europe 2021.-2027. najavljuje 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga, koji će biti objavljen dana 15. ožujka te biti otvoren do 9. lipnja 2023. godine.

Program Interreg Europe podržava razmjenu i prijenos iskustava, inovativnih pristupa te jačanja kapaciteta među javnim tijelima i drugim relevantnim organizacijama diljem Europe. Cilj je poboljšati regionalne razvojne politike i instrumente, uključujući programe u okviru EU cilja Ulaganja za radna mjesta i rast.

Prihvatljivi prijavitelji i partneri su javne i privatne neprofitne organizacije iz 27 EU zemalja te iz Norveške i Švicarske.
Korisnici sredstava iz ovog programa mogu surađivati na svim zajednički relevantnim temama u skladu s njihovim regionalnim potrebama, sve dok to spada u okvir kohezijskih politika Unije.

Više informacija o Programu te o nadolazećem Pozivu potražite na programskoj web stranici.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije