Accessibility icon

Godišnje događanje programa Interreg Italija-Hrvatska 2021.-2027.

19. rujna 2022.

U sklopu programa Interreg Italija-Hrvatska 2021.-2027., organizira se godišnji događaj naziva “Our Shared Blue Basin”, koji će se održati 24. i 25. listopada 2022. godine u Veneciji (Italija).

Ovaj dvodnevni događaj posvećen je dijeljenju postignuća Programa u razdoblju 2014. – 2020. te predstavljanju mogućnosti za financiranje u razdoblju 2021. – 2027., prioriteta i novina Programa u novom razdoblju, kao i ključnih odrednica prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Neke od tema o kojima će se diskutirati su i usklađenost s EUSAIR-om, mogućnosti kapitalizacije projekata i sinergije s drugim instrumentima financiranja iz EU.

Raspored događanja možete preuzeti ovdje. Registracija je obavezna i prijave će se zaprimati do popunjenja kapaciteta. Za sve koji ne mogu događaju prisustvovati u Veneciji, bit će organiziran prijenos putem Facebooka.

Dodatne informacije o događanju i poveznicu na prijavni obrazac možete pronaći ovdje, a osnovne informacije o programu Interreg Italija-Hrvatska možete pronaći na službenim mrežnim stranicama programa.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije