Accessibility icon

Edukacija „Javna nabava u EU projektima”

10. studenoga 2020.

Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“ organizira edukaciju „Javna nabava u EU projektima“ namijenjenu službenicima javnopravnih tijela.

Edukacija će se održati u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“ 16. i 17. studenog 2020. godine od 9 do 12 sati

on-line (poveznice će biti dostavljene e-mailom)

 

Poziv i program možete preuzeti OVDJE Poziv_JN      Program_JN

Prijaviti se možete na slijedećoj poveznici:

https://forms.gle/17TdqAdqAvdHroZP8

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta „Suradnjom i znanjem  do snažne EU regije“ koju provodi „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj iz operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije